rc-modelmaniac

ΑΠΟΣΤΟΛΗ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

ΤΡΟΠΟΣ - ΧΡΟΝΟΣ - ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 

Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει με υπηρεσία ταχυμεταφορών. Για κάποιες περιοχές που η αποστολή δεν είναι δυνατή ή είναι ασύμφορη μέσω αυτών, τότε η αποστολή θα γίνεται μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων και θα σας κρατήσουμε ενήμερους.

Σε περιοχές στις οποίες δεν είναι δυνατή η αποστολή της παραγγελίας σας μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφορών, ο χρόνος αποστολής είναι αυτός που προβλέπεται από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία. Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Κυριακής και αργιών.

Η παραγγελία αποστέλλεται εντός 24 ωρών λαμβάνοντας υπόψη την διαθεσιμότητα του προϊόντος σε στοκ. Σε περίπτωση ΜΗ διαθεσιμότητας του προϊόντος ο μέγιστος χρόνος παράδοσης θα είναι της τάξεως των 4 έως 9 εργάσιμων ημερών.

Το κόστος αποστολής χωρίζεται σε αποστολές Ν.Αττικής και λοιπής Ελλάδος, και διαμορφώνεται από το συνολικό βάρος των προϊόντων της παραγγελίας (κανονικό και ογκομετρικό). Για όλα τα προϊόντα υπάρχει ένα Ελάχιστο Κόστος ανά Αποστολή , το οποίο είναι για Ν.Αττικής , €6 με ΦΠΑ και για την υπόλοιπη Ελλάδα είναι 8€ με ΦΠΑ.(π.χ εάν παραγγείλετε ένα μπουζί, θα σας κοστίσει παραπάνω το κόστος αποστολής από την πραγματική αξία του είδους!)

Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί την παράδοση του προιόντος ημέρα Σαββάτου, τότε ακολουθεί επιβάρυνση 1.80€ το οποίο αυτόματα μας το χρεώνει η εταιρεία μεταφορών. Η ανωτέρω επιθυμία ΠΡΕΠΕΙ να συμπληρωθεί αντίστοιχα στην λίστα επιλογής μεταφορικών κατά την διάρκεια της παραγγελίας.

Όταν επιλέξετε μέθοδο αποστολής με Αντικαταβολή και πληρώσετε το ποσό της αντικαταβολής στα Ελληνικά Ταχυδρομεία υπάρχει 3€  επιπλέον από τα ΕΛΤΑ.

Μπορείτε κατόπιν συνεννόησης στα τηλέφωνα μας ή μέσω e-mail στο  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. να γίνει η πληρωμή με κτάθεση των χρημάτων σε Τραπεζικό λογαριασμό  χωρίς την επιβάρυνση των 3€.

ΑΚΥΡΩΣΗ & ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

 

Για οποιαδήποτε ακύρωση ή τροποποίηση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) θα πρέπει να στείλετε e-mail στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Παρακαλούμε όπως αναγράφετε στο πεδίο "θέμα" τον αριθμό της παραγγελίας σας, τον οποίο έχετε λάβει με ενημερωτικό μήνυμα στο στάδιο της αρχικά ολοκλήρωσης αυτής.

Η δυνατότητα τροποποίησης σας αυτή σας προσφέρεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας. Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν είναι δυνατή η ανωτέρω ενέργεια λόγω έναρξης διαδικασιών αποστολής.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων. Αυτό με προθεσμία 5 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλ. να έχει αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιαστεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος στο παρεχόμενο είδος κλπ).

Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε κάποια ή όλα τα προϊόντα που αγοράσατε, ενημερώστε μας μέσω e-mail στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

H διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι:


Rc-Modelmaniac

Κόρακα 4 Χανιά

Κρήτη

Τ.Κ 73100

Σε περίπτωση που παραλάβετε ένα προϊόν, ανοίξατε την συσκευασία και διαπιστώσετε ελάττωμα ή έλλειψη εξαρτημάτων τότε ενημερώστε μας με email στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. για να σας υποδείξουμε την μεθοδολογία επίλυσης του προβλήματος.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 20 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ

Το κατάστημα This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών χωρίς καμία προειδοποίηση.


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 

Τηλ: +30 28210-94690

Κιν: +30 694 451 5615

mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Που θα μας βρείτε

premium-wordpress-themes.org
 

Επικοινωνία

sampleΣταθερό 28210 94690
Κινητό   694 292 7127

sampleemail
info@rc-modelmaniac.gr

          Κόρακα 4

          73100 Χανιά

Ερωτήσεις & Δικαιώματα